• img-book

Робинсон Крусо

Морнарот Робинсон Крусо завршува на пуст остров како единствен преживеан

по катастрофалниот бродолом. Оставен на милост и немилост на суровата природа и на самотијата, тој го пронаоѓа патот до културата и цивилизацијата.

Учи занаети, гради куќа, обработува земјиште и припитомува животни, но сèуште е сам. Сето тоа се менува кога ќе го спаси Петко од човекојадците и заедно

ќе го планираат враќањето дома…

159 ден

1 на залиха

Количина:
За книгата

“Робинсон Крусо”

Уште нема коментари за овој производ.