• img-book


ISBN: 0000

Раскажувачката

Некои приказни живеат засекогаш…

Сејџ Сингер се спријателува со еден старец, омилен во заедницата – пензиониран наставник и тренер во јуниорската бејзбол лига. Нивното пријателство започнува во пекарницата во која работи Сејџ. Еден ден тој ја замолува за услуга: да го убие! Таа е шокирана и одбива… И тогаш започнува исповедта на неговите најмрачни тајни – тој навистина заслужува да умре… Што да се прави кога злото е во соседството? Треба ли да се понуди прошка?

И најтешкото прашање: се работи ли за убиство или за правда?

600 ден

1 на залиха

Количина:
За книгата
Детали

ISBN: 0000
Издавач: Арс Ламина
Година на издавање: 2014
Број на страници: 452

“Раскажувачката”

Уште нема коментари за овој производ.