• img-book

Размислувај како Шерлок Холмс

На половина пат помеѓу прирачник и разиграна лабораториска вежбанка, Размислувај како Шерлок Холмс е патување низ раскажување, активности и игри со кои ќе откриеш како да го вежбаш твојот ум за набљудување, логика, концентрација и  селективна меморија, следејќи ги трагите на најгенијалниот детектив на сите времиња

360 ден

2 на залиха

Количина:
За книгата

“Размислувај како Шерлок Холмс”

Уште нема коментари за овој производ.