• img-book

Размислувај како Леонардо Да Винчи

На половина пат помеѓу прирачник и разиграна лабораториска вежбанка, Размислувај како Леонардо да Винчи е патување низ раскажување, активности и игри со кои ќе откриеш како да го вежбаш твојот ум за љубопитност, креативност, техника и перфекција, следејќи ги трагите на најсложениот и полиедричниот генијалец на сите времиња.

360 ден

1 на залиха

Количина:
За книгата

“Размислувај како Леонардо Да Винчи”

Уште нема коментари за овој производ.