• img-book

Размислувај како гениј

На половина пат помеѓу прирачник и разиграна лабораториска вежбанка, Размилсувај како гениј помага да се подобри меморијата и концентрацијата, да се активираат логичките процеси на учење, да се развива имагинацијата и креативноста

360 ден

1 на залиха

Количина:
За книгата

“Размислувај како гениј”

Уште нема коментари за овој производ.