• img-book

Размислувај како Алберт Ајнштајн

На половина пат помеѓу прирачник и разиграна лабораториска вежбанка, Размислувај како Алберт Ајнштајн е патување низ раскажување, активности и игри со коишто ќе откриеш како да го вежбаш твојот ум за истражување, логика, научен метод, страст и мотивација, следејќи ги трагите на најголемиот научник на сите времиња.

360 ден

2 на залиха

Количина:
За книгата

“Размислувај како Алберт Ајнштајн”

Уште нема коментари за овој производ.