• img-book

РАДОСНИЦА „ДОБРЕ ДОЈДЕ МИЛО“

Претворете ги страниците од оваа книга драгоцена ризница на спомени! Забележете ги на едно место сите слатки, единствени, неповторливи моменти и искуства што ќе ја обележат првата година од животот со вашето дете.

Со оригинални илустрации, со живи и впечатливи бои – радосницата ќе биде чувар на спомените од ова бесценето и возбудливо поглавје на кое секогаш со задоволство ќе му се навраќате.

490 ден

Моментално недостапна

За книгата

“РАДОСНИЦА „ДОБРЕ ДОЈДЕ МИЛО“”

Уште нема коментари за овој производ.