• img-book

Пристаништето Нова надеж

Катерин и Зои се сестри, но карактерно многу различни. Кетрин е смирена и одговорна, а Зои страсна и бунтовна. Никој нема да се изненади кога Зои ќе остане бремена, ќе го напушти училиштето и ќе стане зависник од дрога.

Една ноќ Катерин добива повика од ќерката на Зои, Вилоу, која е преплашена и` соопштува на својата тетка дека мајка и` ја оставила на автобуската станица и исчезнала. Катерин, која не може да има деца, со задоволство прифаќа да ја подигне Вилоу како своја ќерка.

Пет години подоцна…
Една серија на неочекувани настани ќе го шокираат семејството и трите генерации на жени.

450 ден

Моментално недостапна

За книгата
Детали

Издавач: Култура
Година на издавање:
Број на страници:

“Пристаништето Нова надеж”

Уште нема коментари за овој производ.