• img-book

Category:

Природо, љубов моја!

Книга целосно посветена на природата и на грижата за неа, со која авторот Александар Кујунџиски е комплетно поврзан. Овој голем вљубеник во пишуваниот збор – како негова професија, и во природата – како негова опсесија, донесе и внесе во македонската литература за деца раскошно издание.

Четиво со кое треба „да се дружи“ секое дете при своето градење како личност.

Лектирно издание за IV одделение.

250 ден

1 на залиха

Количина:
За книгата

“Природо, љубов моја!”

Уште нема коментари за овој производ.