img-book

ISBN: 978-608-208-398-8

Прирачник за малите научници

Сакаш ли да станеш вистински научник и да ги изненадиш своето семејство и пријателите? Тоа е главната намена на оваа книга. Ќе те води и ќе ти помогне да направиш научни експерименти со различни материјали, кои лесно можеш да ги најдеш во својот дом…

550 ден

1 на залиха

Количина:
За книгата
Детали

ISBN: 978-608-208-398-8
Издавач: Топер
Година на издавање: 2015
Број на страници: 145

“Прирачник за малите научници”

Уште нема коментари за овој производ.