img-book

ISBN: 978-608-259-074-5

Прирачник за диета со елиминација

Јадете добро! Чувствувајте се добро!

Дали се откажувате од вкусни јадења поради страв дека ќе ви биде лошо од нив? Ако е така, Прирачникот за диета со елиминација е токму за вас. Програмата во овој практичен водич ќе ви укаже на точните чувствителности на храна што ги имате, без разлика кои се – дали се работи за глутен, млечни производи, јајца, соја, кикиритки, морска храна или нешто друго. Со оваа програма ќе може да откриете во кои видови храна можете да уживате, а кои треба да ги избегнувате. Доколку ја следите програмата во оваа книга, ќе имате можност да:

– ги идентификувате продуктите на кои сте интолерантни

– откриете алергии кои вашиот лекар не ги открил

– ги елиминирате проблематичните видови храна

– завршите со болките и непријатностите

– ги искусите безгрижните страни на дигестивното здравје

Без оглед на тоа дали страдате од грчеви, замор, дијареја, мигрена или која било друга негативна реакција на храната што ја јадете, Прирачникот за диета со елиминација ви нуди лесен пристап преку кој самите ќе стекнете контрола врз вашите исхрана, дигестија и здравје, еднаш засекогаш.

480 ден

1 на залиха

Количина:
За книгата

“Прирачник за диета со елиминација”

Уште нема коментари за овој производ.