img-book

ISBN: 978-608-259-098-1

Приказни за добра ноќ за бунтовни девојчиња: 100 приказни за извонредни жени

Задолжително четиво за ноќното масиче на секое девојче или девојка што ја познавате. Џери Стенгел, „Форбс“.

Приказни за добра ноќ за бунтовни девојчиња“ од корен ги менува бајките, инспирирајќи девојчиња со приказните за сто жени-херојки од Елизабета Прва до Серена Вилијамс.

790 ден

1 на залиха

Количина:
За книгата
Детали

ISBN: 978-608-259-098-1
Издавач: Арс Ламина
Година на издавање: 2018
Број на страници: 224

“Приказни за добра ноќ за бунтовни девојчиња: 100 приказни за извонредни жени”

Уште нема коментари за овој производ.