• img-book

Приказната за зајaчето Питер

„Приказната за зајaчето Питер“ напишана и илустрирана од Беатрикс Потер, ги следи доживувањата на малото немирно зајаче Питер, кое се протнува во градината на господинот Мекгрегор, па почнуваат да му се случуваат секакви неволи.

„Приказната за зајaчето Питер“ е една од оние безвременски книги што повеќе од сто години ги плени срцата на децата ширум светот.

118 ден

Моментално недостапна

За книгата

“Приказната за зајaчето Питер”

Уште нема коментари за овој производ.