• img-book


ISBN: 978-608-259-904-5

Празникот на безначајноста

Да се фрли светлина врз најсериозните проблеми и, истовремено, да не се изусти ниту една сериозна реченица, да се биде фасциниран од реалноста на современиот свет и, истовремено, да се избегне целиот реализам – тоа е идејата, стожерот, срцевината на Празникот на безначајноста, последниот роман на Милан Кундера.

200 ден

2 на залиха

За книгата

“Празникот на безначајноста”

Уште нема коментари за овој производ.