• img-book

Православен молитвеник

 

Оче наш, Кој си на небесата,

да се свети името Твое, да дојде царството Твое, да биде волјата Твоја,

како на небото, така и на земјата;

лебот наш насушен дај ни го денеси

и прости ни ги долговите наши

како и ние што им ги проштеваме на нашите должници;

и не нè воведувај во искушение, но избави нè од лукавиот.

Амин!

200 ден

Моментално недостапна

За книгата

“Православен молитвеник”

Уште нема коментари за овој производ.