• img-book

Правилна линија на исхраната

Базирана на најновите достигнувања на невропсихологијата и на биологијата, како и на успешната практика, книгата објаснува зошто тие што очајно сакаат да ослабат, речиси никогаш не успеваат во тоа. Одговорот е едноставен. НАШИОТ МОЗОК ГО БЛОКИРА ГУБЕЊЕТО ТЕЖИНА. Правилната линија на исхраната е едноставен пристап, дизајниран така што да го придвижи овој процес. Авторката ќе ви покаже како да го вклучите својот мозок во режим на работа со кој ќе биде подготвен да го прифати намалувањето килограми, да ве ослободи од постојаната желба за храна и да престане да ги саботира вашите напори да ослабете. Воедно, ова е програма што ќе ви покаже дека само цврстата волја не е доволна за да успеете и ќе ви даде насоки како, сепак, да го направите тоа. Ќе научите каква улога игра вашето ниво на подложност на одредени намирници во процесот на слабеење, од каде доаѓа вашиот незаситен глад и како да се изборите со овие вродени карактеристики на мозокот. Сузан ве води низ фазите на Правилната линија на исхраната од почетното губење тежина, преку одржување на здобиената тежина, па до конечната победа, а нејзиниот динамичен план на исхраната можат да го применуваат сите, почнувајќи од веганите, па преку тие што се хранат без глутен, што држат палео или кето диета, до тие што јадат сè што ќе им се најде на рака.

420 ден

1 на залиха

Количина:
За книгата

“Правилна линија на исхраната”

Уште нема коментари за овој производ.