• img-book

Потрага по Одри

Прв роман на Софи Кинсела напишан за тинејџери.
Одри не е во состојба да излезе на улица. Дури и дома не може да ги тргне темните очила. Таа страда од анкциозност. Тогаш во нејзиниот живот се појавува Линус, другарот на нејзиниот брат. Со својата пријателска насмевка налик на парче портокал и духовитите пораки, тој ја наведува Одри повторно да излезе од дома – за почеток, барем до Старбакс. Одри чувствува дека покрај Линус може да го прави сето она од кое претходно се плашеше. Одеднаш и се чини дека би можела повторно да се врати во светот од кој се отуѓи.
Подгответе се да се смеете, сонувате и да се надевате заедно со Одри, која сфаќа дека дури и кога ќе помислите дека сте се изгубиле себе, љубовта сепак може да ве пронајде вас…

270 ден

Моментално недостапна

За книгата

“Потрага по Одри”

Уште нема коментари за овој производ.