img-book

Поранешниот ти

Лин Нејсмит се откажа од работата што ја сакаше кога се омажи за Ед, љубовта на нејзиниот живот. Но, вредеше, заради среќните години што ги проживеаја заедно. Сега, десет години подоцна, на Ед му е дијагностицирана рана деменција и почнуваат да се случуваат чудни работи- почудни од загубени клучеви и проголтани зборови. Како што некои сеќавања се заборавени, така, други, долго заборавени, испливуваат на површината… и совршениот свет на Лин почнува да се урива.

Но, кој тука си замислува нешта, Ед или Лин?…

480 ден

2 на залиха

Количина:
За книгата
Детали

Издавач: Арс Ламина
Година на издавање: 2019
Број на страници: 328

“Поранешниот ти”

Уште нема коментари за овој производ.