• img-book

Category:

Полуде ли светот? Фикциja или реалност

Ќе мораме да си подадеме рака меѓу себе и со цврст и јасен чекор да зачекориме кон иднината.Сега ќе знаеме каде одиме. Со љубов и соработка да откриваме нови хоризонти, нови перспективи што ќе му бидат корисни на човештвото.

350 ден

2 на залиха

Количина:
За книгата

“Полуде ли светот? Фикциja или реалност”

Уште нема коментари за овој производ.