• img-book

Category:

ПЛАНУМ – РЕДИЗАЈНИРАНО ИЗДАНИЕ

Омилениот планер во ново, редизајнирано издание

Време е за нови креативни планови, а каде да ги впишете, ако не во вашиот омилен ПланУМ и тоа во ново издание, со нова содржина за вашите идеи, мисли, состаноци, средби, едноставно сè што ќе ви падне на УМ.

Сите вие кои водите грижа за личниот и професионалниот напредок – подгответе се вашите планови да добијат друга инспиративна димензија!

600 ден

Моментално недостапна

За книгата

“ПЛАНУМ – РЕДИЗАЈНИРАНО ИЗДАНИЕ”

Уште нема коментари за овој производ.