img-book Попуст!

Планер: Најдобрата година во мојот живот (The Cute One)

Сакам Книги и Design & Tales ви ја претставуваат новата колекција на недатумирани планери, која го носи името НАЈДОБРАТА ГОДИНА ВО МОЈОТ ЖИВОТ!

Овој планер ќе биде ваш личен асистент и верен придружник во пативањето низ времето и себеоткривањето со фокус на максимална продуктивност, но и лична исполнетост и мотивација.

Планерот содржи 350 страници (Б5 формат 170х240):
✨ Календари
✨ Листа на неработни денови во 2024 година
✨ Предговор и упатство за користење
✨ Страница за лозинки
✨ Комплетен месечен преглед за секој ден од месецот + VISION BOARD
✨ Финансиски план и следење на финансиска состојба
✨ Дневен преглед
✨ Рефлексија за изминатите месеци и годината
✨ Страници за поставување цели и план за нивна реализација
✨ План за вашите патувања
✨ Листа на книги и рецензија
✨ Фитнес план
✨ Слободни страници

1,300 ден1,170 ден

5 на залиха

Количина:
За книгата
Детали

Издавач: Издавачка куќа Сакам Книги
Година на издавање:
Број на страници:

“Планер: Најдобрата година во мојот живот (The Cute One)”

Уште нема коментари за овој производ.