• img-book

ПИШУВАНКА „СВЕТОТ НА БИБИ“

Специјално припремена пишуванка наменета да се олесни процесот на учење преку примери од зборчиња кои децата веќе ги знаат од содржините на „Светот на Биби“. Нашата сезнајка им дава можност на дечињата заедно да ги пишуваат зборовите во почетокот, но потоа ги осамостојува тоа да го прават и сами.

190 ден

Моментално недостапна

За книгата

“ПИШУВАНКА „СВЕТОТ НА БИБИ“”

Уште нема коментари за овој производ.