img-book

ISBN: 978-608-259-369-2

Петар Пан

Петар Пан е палаво момче кое одбива да порасне.

Барајќи ја својата сенка, тој слетува во домот на Дарлингови. Се спријателува со Венди, Џон и Мајкл и ги учи да летаат (со помош на самовилска прашина).

Тој и Ѕвончица ги носат децата во земјата Недојдија, каде што среќаваат Индијанци, изгубени момчиња, пирати и лошиот капетан Кука…

200 ден

Моментално недостапна

За книгата
Детали

ISBN: 978-608-259-369-2
Издавач: Арс Ламина
Година на издавање: 2019
Број на страници: 232

“Петар Пан”

Уште нема коментари за овој производ.