• img-book

Отчукувања

Добрата страна?! Добра е и има нов мобилен, па конечно може да зборува со сите преку HeartBits.

17:05

Лошата страна?! Не се сеќава на трите дена што и претходат на несреќата. Што ли се случило за време на тие денови? Кој ли е тој Феникс кој не престанува да и пишува пораки? И зошто секогаш кога Елија ќе помисли на она што можела да го заборави… чувствува дека и недостига воздух.

17:06

300 ден

Моментално недостапна

За книгата

“Отчукувања”

Уште нема коментари за овој производ.