img-book

ISBN: 978-608-230-649-0

Островот Камино

„КНИГА ШТО ЌЕ ГИ ИЗНЕНАДИ И ФАНОВИТЕ НА ГРИШАМ.“

Банда крадци дрско го ограбуваат трезорот на Библиотеката Фаерстон на Принстонскиот универзитет. Нивниот плен е бесценет, но Принстон го има осигурено на дваесет и пет милиони долари. Дел од него по тајни канали ќе стигне до Брус Кејбл, сопственик на популарна книжарница во заспаното туристичко гратче Санта Роса на Островот Камино, во Флорида. Но некој полека се инфилтрира во писателскиот круг пријатели на Брус Кејбл за да му ги дознае тајните…

420 ден

2 на залиха

Количина:
За книгата
Детали

ISBN: 978-608-230-649-0
Издавач: ТРИ
Година на издавање: 2019
Број на страници: 270

“Островот Камино”

Уште нема коментари за овој производ.