• img-book

Остани позитивен со Марко Аурелиј

Можам ли да останам позитивен и спокоен?

Овие се големи прашања што сите си ги поставуваме во одреден момент од животот. Но воопшто не е лесно да се најде соодветен и мудар одговор. Замислете си дека сите овие секојдневни прашања можете да му ги поставите на најголемиот стоички филозоф Марко Аурелиј. Оваа книга ви го овозможува тоа, зашто во неа ќе најдете:

– 79 прашања за животот

– 79 одговори од Марко Аурелиј приспособени на денешниот јазик

– поттикнувачки размисли за да го задржите позитивниот став во животот.

Кога работите течат совршено, оваа книга ќе ви помогне да го задржите духовниот мир. Но кога ќе тргнат наопаку – во семејството, љубовта, социјалните односи, работата – овие пораки ќе ви помогнат да им пристапите од поинаква перспектива и да ја издигнете својата свест. Само со таква свест ќе можете да се самосознаете и да стекнете храброст за надминување на проблемите и страдањето.

280 ден

1 на залиха

Количина:
За книгата

“Остани позитивен со Марко Аурелиј”

Уште нема коментари за овој производ.