• img-book

Оригами за вешти прсти

Во светот на оригами има голем број нацрти за најразновидни фигури.
Во овој сет вклучени се некои од најпопуларните – брод, жерав, гатачка, вртелешка, цвет и кутија. Целта е да се преобликува рамен лист хартија во целосна скулптура преку техники на виткање и обликување.
На почетокот, правењето оригами може да ви изгледа тешко или комплицирано. Не брзајте, следете ги внимателно инструкциите и бидете трпеливи. Резултатот ќе ве воодушеви.
Забавувајте се!

250 ден

2 на залиха

Количина:
За книгата

“Оригами за вешти прсти”

Уште нема коментари за овој производ.