• img-book

Оливија и Снегулка

Оливија е многу среќна поради тоа што е во Академијата за еднорози. Се надева дека нејзиниот мил еднорог, Снегулка, ќе ја открие магичната моќ пред доделувањето на дипломите!

Сите се зафатени со украсување на Академијата за еднорози за свечената прослава, но изгледа дека некој се обидува да ја уништи забавата. На Оливија и Снегулка останува да ја спасат ситуацијата – и училиштето!

250 ден

1 на залиха

Количина:
За книгата

“Оливија и Снегулка”

Уште нема коментари за овој производ.