• img-book

Оди, постави стражар

Една брилијантно напишана книга за американскиот Југ, за една млада жена која спознава дека нејзиниот татко не е совршен, не е бог.

Јунаците може да паднат, а понекогаш тоа е и неопходно.

„Оди постави стражар“ е книга за паднатите идоли и за одземањето на илузиите. Книга за промената и за тоа колку им е на луѓето тешко да се разделат од своите идентитети и да продолжат понатаму, кон иднината.

А чуварот на секој човек е токму неговата совест.

700 ден

1 на залиха

Количина:
За книгата

“Оди, постави стражар”

Уште нема коментари за овој производ.