• img-book

    Фрида МекФаден

Попуст!

Оддел Д

од: Фрида МекФаден

Студентката на медицински факултет Ејми Бренер треба да ја помине ноќта во заклучен психијатриски оддел.

Ејми е преплашена од ноќните смени во Одделот Д, одделот каде што се чуваат пациентите со ментални нарушувања. Постојат многу специфични причини што таа никогаш не сака да ја работи ноќната смена во тој оддел. Причини коишто никој не смее да ги дознае.

Како што часовите минуваат, така Ејми станува сѐ поубедена дека нешто ужасно се случува во тие строго обезбедени и изолирани ѕидови. Кога пациенти и вработени почнуваат да исчезнуваат без трага, станува повеќе од јасно дека сите во одделот се во смртна опасност.

Најголемиот кошмар на Ејми е да ја помине ноќта во Одделот Д. А сега можеби и никогаш нема да може да побегне од таму.

520 ден364 ден

Количина:
Запознајте се со авторот
Книги од Фрида МекФаден
За книгата

“Оддел Д”

Уште нема коментари за овој производ.