• img-book

Category:

ОВИРИУМ – ПОМЕЃУ СВЕТОВИ

Твојот мистериозен пријател ја продолжува приказната – зандана чијшто крај би била неговата слобода.

Прочитај ја и ослободи го.

Во вториот дел од серијалот „Овириум“ ќе отриеме кој е таинствениот наратор што нè запозна со чуварот на Преминот, Смртта. Но и многу повеќе од тоа.

Матеј е исчезнат, небаре земјата го проголтала. Матеа – неговата сестра близначка, се впушта во потрага по него. Таа е нишката која ќе го отплете јазолот на пророштвото. А пророштвото веќе е разнишано. Од страница во страница, постепено откриваме кое е значењето на Матеа – двојничката на Матеј и Носител на Времето, Црвенокосата кралица и големата Оракула каква што нејзиниот свет дотогаш не видел. Ќе отпатуваме на необична планета која крие дел од пророштвото. Ќе ги откриеме чудните доживувања со една цел – каде е Матеј?

Мистерија, одмазда, магични преобразби – сè што треба да има во фантазија која остава без сон.

350 ден

2 на залиха

Количина:
За книгата

“ОВИРИУМ – ПОМЕЃУ СВЕТОВИ”

Уште нема коментари за овој производ.