img-book

ISBN: 978-608-259-145-2

Облачињата кои не сакаа да плачат

Ох, како скандал во училиштето за облаци!Малите облачиња одбиваат да плачат!

Хи, хи, хи, протрчуваат по небото малечките облаци.

Ха, ха, ха, се бркаат насмеани со ветрот.

И така по цел ден и саноќ и ниту една капка, со денови!

450 ден

Моментално недостапна

За книгата
Детали

ISBN: 978-608-259-145-2
Издавач: Арс Ламина
Година на издавање: 2018
Број на страници: 40

“Облачињата кои не сакаа да плачат”

Уште нема коментари за овој производ.