img-book

Обележувач за читање (различни бои)

Обележувач на страници и реченици на страница. Мала, практична алатка за полесно читање.

Има неколку различни бои: зелена, розова, жолта, портокалова.

80 ден

Моментално недостапна

За книгата

“Обележувач за читање (различни бои)”

Уште нема коментари за овој производ.