img-book

ISBN: 978-608-230-480-9

Никој не рече дека ќе биде лесно

За да го создадеме чудото што толку многу го посакуваш, ќе мора да тргнеме кон едно место. Едно тајно место. Место каде што има доволно чуда за сите нас.

Во тоа место живеат сите твои соништа. Тоа место ќе ти ја даде можноста за првпат во твојот живот навистина да ја почувствуваш среќата.

Ќе дојдеш ли со мене? Следи ме.

199 ден

1 на залиха

Количина:
За книгата
Детали

ISBN: 978-608-230-480-9
Издавач: ТРИ
Година на издавање: 2016
Број на страници: 202

“Никој не рече дека ќе биде лесно”

Уште нема коментари за овој производ.