img-book

ISBN: 978-608-230-645-2

Несаканиот гостин

„… OДЛИЧЕН КРИМИ-ТРИЛЕР СО ЗАВРШНИЦА СО КОЈА И АГАТА КРИСТИ БИ СЕ ГОРДЕЕЛА.“

Гостите еден по еден пристигнуваат во Мичеловиот пансион, длабоко во снежните планини Кетскил, не ни помислувајќи дека невремето ќе ги отсече од надворешниот свет. Постепено запознавајќи се, се обидуваат да го искористат тоа на најдобар начин. Но тогаш се појавува првото мртво тело – и тие се ужасуваат од помислата дека меѓу нив има убиец.

400 ден

1 на залиха

Количина:
За книгата
Детали

ISBN: 978-608-230-645-2
Издавач: ТРИ
Година на издавање: 2019
Број на страници: 246

“Несаканиот гостин”

Уште нема коментари за овој производ.