• img-book

Неопходни лаги

Романот „Неопходни лаги” ќе Ви го украде срцето.

Книгата, која е напишана за храброста која е потребна да бидеш оној кој што треба, дури и тогаш кога општеството ти налага поинаку, е полн со откритија – како и за читачот, така и за двете храбри протагонисти. Да Ве предупредам – романот ќе Ви го украде времето потребно за други обврски – кога ќе започнете да го читате, ништо друго нема да Ви биде поважно од тоа да стигнете до крајот, од кој срцето ќе Ви затрепери.

390 ден

Моментално недостапна

За книгата
Детали

Издавач: Култура
Година на издавање:
Број на страници:

“Неопходни лаги”

Уште нема коментари за овој производ.