• img-book

Најдоброто од македонската кујна

Храната е таа што ги спојува луѓето околу трпезата.

Низ страниците на овој готвач ќе најдете вкусни појадоци за секое семејство, богати десерти што ги одбележуваат сите родендени, празници и слави, јадења за заедничките неделни ручеци, зимници и разни прилози што се неизоставен дел од македонската кујна…

Готвачот „Најдоброто од македонската кујна“ содржи 125 едноставни и вкусни рецепти од македонската традиција што многу лесно ќе се вклопат и во денешниот брз начин на живеење. Во следните страници ви го претставувам старомодното готвење што конечно доби свое модерно освежување.

1,200 ден

Моментално недостапна

За книгата

“Најдоброто од македонската кујна”

Уште нема коментари за овој производ.