• img-book

Category:

НАЈДОБРОТО ДОПРВА ДОАЃА

Не е тајна дека зад успехот стои добрата организација на времето ‒ таа е и решение за стресот во ова брзо секојдневје.

Меѓутоа ова е еден малку поинаков дневник. Ќе ви биде верен бележник и потсетник за секојдневните активности и размисли. Но ќе ви биде и непресушен извор на мотивација и инспирација со своите мисли и пораки за боење, веќе добро позната медитативна техника за релаксација и смиреност. Совршен спој на практичното и инспиративното, неделна доза оптимизам, и бои што ќе му дадат ваш личен печат. Вам ви останува да планирате, пишувате, боите и размислувате ‒  и најдоброто несомнено ќе дојде!

250 ден

1 на залиха

Количина:
За книгата

“НАЈДОБРОТО ДОПРВА ДОАЃА”

Уште нема коментари за овој производ.