img-book

ISBN: 978-608-4569-95-4

Навики за успех

Наполеон Хил, легендарниот автор на класичниот бестселер Мисли и збогати се, во оваа своја книга им се навраќа на докажаните принципи за стекнување поголемо богатство, здравје и среќа. Ни нуди збир од начела и верувања кои обезбедуваат основа за успех што го менува животот. Во ова никогаш порано објавено дело, таткото на мотивациската литература Хил продолжува да ја споделува својата мудрост што ги смени животите на милиони читатели. Објаснувајќи ги основните правила за совладување на неповолните околности и за одбегнување на линијата на помал отпор, ни нуди нов пат за еден исполнет и среќен живот.

400 ден

Моментално недостапна

За книгата
Детали

ISBN: 978-608-4569-95-4
Издавач: ТРИ
Година на издавање: 2019
Број на страници: 224

“Навики за успех”

Уште нема коментари за овој производ.