• img-book

Мојот живот во семејството Бин Ладен

Се омажи за братот на Осама Бин Ладин пред точно 40 години. Сега се осмели да ја раскаже својата приказна. Овој интернационален бестселер е шокантен приказ за тоа како е да се биде жена во Саудиска Арабија во денешно време. Кармен Бин Ладин го тргна превезот за да ја открие приказната за семејството Бин Ладен во една од најтаинствените, најмоќните и најрепресивни земји во светот.

330 ден

Моментално недостапна

За книгата

“Мојот живот во семејството Бин Ладен”

Уште нема коментари за овој производ.