img-book

ISBN: 978-608-247-999-6

Мојот брат од тринаесеттиот кат

Ако едната страна од гајтанот божемски ја вклучам во мојот кревет (всушност ќе ја пикнам под јоги-душекот!), а втората ја вклучам во креветот на Мирна (ќе ја ставам под нејзината перница), двата кревета ќе бидат поврзани и најверојатно и таа и јас следната ноќ ќе сонуваме ист сон.

250 ден

1 на залиха

Количина:
За книгата
Детали

ISBN: 978-608-247-999-6
Издавач: Арс Ламина
Година на издавање: 2017
Број на страници: 144

“Мојот брат од тринаесеттиот кат”

Уште нема коментари за овој производ.