• img-book

Categories: ,

МОНТЕСОРИ ЗА ДЕЦА: Родителски водич за воспитување љубопитно и одговорно дете

„Монтесори за деца“ е една од најреномираните книги посветени на прочуениот педагошки и образовен пристап, започнат со делото и животот на доктор Марија Монтесори. Оваа книга е бастион на методот Монтесори, практично ги содржи сите начела и нè учи на безброј нешта, од тоа како да ги воспитуваме нашите деца за да станат љубезни, љубопитни и одговорни личности, па сè до тоа како да научиме да се грижиме за себеси, за нашето семејство, за другите луѓе и за средината околу нас. Напишана во форма на водич со голем број совети, предлози, како и со активности соодветни за малите деца, истовремено претставува и книга за личен развој на родителите. Неизбежно е да ја прочитате ако го применувате принципот Монтесори со вашите деца или ако сакате да дознаете нешто повеќе за него.

800 ден

2 на залиха

Количина:
За книгата

“МОНТЕСОРИ ЗА ДЕЦА: Родителски водич за воспитување љубопитно и одговорно дете”

Уште нема коментари за овој производ.