• img-book

Моите возила

Нова звучна сликовница! Секое дете сака да дознае се за автомобилите: како сигнализираат, каде “спијат”, што има во нив.. Книгата “Моите возила” ќе го запознае детето со најразлични возила! Забавните фрази, разнобојните илустрации и интересните звуци ќе ги прикажат овие возила на фасцинантен начин!

399 ден

Моментално недостапна

За книгата

“Моите возила”

Уште нема коментари за овој производ.