• img-book

Мистерија во Париз

Каква тајна е скриена зад кражбата на модната колекција на Жили Шифон? Одморот на Сестринството „Теа“ во Париз се претвора во мистерија што чека на ваше решение. Неверојатна потрага по крадецот во сенката на Ајфеловата кула!

350 ден

Моментално недостапна

За книгата

“Мистерија во Париз”

Уште нема коментари за овој производ.