img-book

ISBN: 978-608-247-808-1

Мистериозното јајце

Најдобрите другарчиња Дени, Лука, Ана и Оливер пронаоѓаат едно џиновско и крајно мистериозно шарено јајце. Што ли се крие во него?

Секое од децата замислува што би можело да да има во јајцето, а Оливер си мечтае дека во него има малечко розево слонче. Слонче? Па, кој слушнал слонче да излезе од јајце?

Слончињата не се раѓаат од јајца, за разлика од птиците, кокошките, диносаурусите и змејовите.

Како ли ќе се разреши оваа гооолема мистерија и што навистина се крие во јајцето?

350 ден

1 на залиха

Количина:
За книгата
Детали

ISBN: 978-608-247-808-1
Издавач: Арс Ламина
Година на издавање: 2017
Број на страници: 29

“Мистериозното јајце”

Уште нема коментари за овој производ.