• img-book

МИСТЕРИОЗНИОТ ОСТРОВ

Од еден до целата љубопитност на светот, колку сакаш да знаеш што има на мистериозниот остров?
Ако одговорот е: многу, тогаш и ти си истражувач како Стела и Сани.
Ним не им бега нути една трага.
Собирање докази или пловење по море?
Овде ти избираш како ќе ја читаш приказната.
ТЕ ЧЕКАМЕ ВНАТРЕ!

250 ден

1 на залиха

Количина:
За книгата

“МИСТЕРИОЗНИОТ ОСТРОВ”

Уште нема коментари за овој производ.