img-book

Метален букмарк Њујорк

Метален букмарк Memory of New York: Statue of Liberty. Сладок, тенок метален букмарк со врвка, симпатично спакуван за подарок.

Во едицијата има четири различни букмаркери за четири градови: со нарачка на овој производ го нарачувате букмаркерот Њујорк.

120 ден

Моментално недостапна

За книгата

“Метален букмарк Њујорк”

Уште нема коментари за овој производ.