img-book

Метален букмарк Париз

Метален букмарк Memory of Paris: Eiffel Tower. Сладок, тенок метален букмарк со врвка, симпатично спакуван за подарок.

Во едицијата има четири различни букмаркери за четири градови: со нарачка на овој производ го нарачувате букмаркерот Париз.

120 ден

Моментално недостапна

За книгата

“Метален букмарк Париз”

Уште нема коментари за овој производ.