img-book

Метален букмарк Лондон

Метален букмарк Memory of London: Big Ben. Сладок, тенок метален букмарк со врвка, симпатично спакуван за подарок.

Во едицијата има четири различни букмаркери за четири градови: со нарачка на овој производ го нарачувате букмаркерот Лондон.

120 ден

Моментално недостапна

За книгата

“Метален букмарк Лондон”

Уште нема коментари за овој производ.