• img-book

Математички игри 1

Оваа книга ќе им помогне на децата при:

–          Развој на когнитивните способности и вештини; разбирање дека секоја ситуација може да се решава чекор по чекор за да се дојде до целосната слика.

–          Развој на функционалните вештини, како планирање, користење техники и стратегии во решавањето на проблемските ситуации.

–          Развој на фината моторика, сензорните вештини и координацијата око-рака.

–          Поттикнување на самодовербата, креативноста и фантазијата.

–          Градење чувство за тимска работа: споделување идеи, почитување на туѓото мислење, критичко и   самокритичко размислување, потреба да се даде или да се побара помош.

120 ден

2 на залиха

Количина:
За книгата

“Математички игри 1”

Уште нема коментари за овој производ.